Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

ESKIMO-KLUBI
INTOHIMOISTEN KOTIKULINARISTIEN KOHTAAMISPAIKKA

Rakastatko ruoanlaittoa ja leivontaa? Kokeiletko rohkeasti uutta, vaalitko perinteisiä reseptejä, tai piristätkö arkea päivällisjuhlilla? Tuoreet raaka-aineet, ja parhaat maut kulkevat luontevasti mukanasi, niin arjessa kotona, kuin mökillä, luonnon helmassa, veneillessä, retkeillessä ja missä vaan.

Mikäli ruoanlaitto ja leivonta on intohimosi, on Eskimo-klubi tarkoitettu juuri sinulle! Liity mukaan intohimoisten kotikulinaristien kohtaamispaikkaan, Eskimo-klubiin. Klubilaisena opit vinkkejä ammattikokeilta ja toisilta kulinaristeilta, jotka käyttävät luontevasti ammattikeittiövälineitä omassa kotikeittiössään. Pääset osallistumaan sesongeittain vaihtuviin klubitapahtumiin, saat käyttöösi klubiedut ja runsaasti inspiraatiota omaan ruoanlaittoon, leivontaan, säilytykseen, ja moneen muuhun.

Jos Eskimo- ja Fredman-työvälineitten käyttö keittiössä on sinulle tuttua, niin tämä on ehdottomasti sinun klubisi. Jos et vielä tunne näitä kulinaristien rakastamia työvälineitä, niin toivotamme sinut tervetulleeksi tutustumaan!

Eskimo-klubin jäsenyys ei velvoita sinua mihinkään, mutta suosittelemme tietysti osallistumaan tapahtumiin ja hyödyntämään klubietuja säännöllisesti!

Tervetuloa mukaan Suomen herkullisimpaan klubiin!

Liity Eskimo-klubiin tästä!

 

Tulevat Eskimo-klubitapahtumat ja kuukauden klubietu: 

Eskimo-klubitapahtuma: Weber Academy -grillikoulu 16.6.2017 - Grillauksen kuumimmat vinkit

Weber Academy -grillikoulu ravintola Emon terassilla. Järjestämme grillikoulun yhteistyössä Weberin ja Atrian kanssa. Iltaa isännöi Aki Wahlman. Kurssi on täynnä.


Kesän Eskimo-klubietu: Kesäkeittiöiden kiistattomat sankarit -20%

Ruoanlaitto on kivaa, kun työvälineet ovat kunnossa. Eskimo-työvälineillä varmistat, että kaikki kesäsi kulinaristiset seikkailut onnistuvat. Toimipa niiden näyttämönä sitten kotikeittiö, tai metsäaukio. 
 
Kesän klubietutuotteet:
  • Eskimofolio (10m 6715, 20m 6713, 50m 6716 ja vahvafolio 6714)
  • Eskimo alumiinipaperi 6710
  • Eskimo grillitikku 6800
  • Eskimo grillaus- ja savustusalusta 7244
  • Look BBQ paistopussi 8027
  • Eskimo foliovuoka (0,5l 7258, 0,85l 7259, 1,5l 7242, 2l 7243)
  • Eskimo paistovuoka (suorakaide 7247, pyöreä 7248, iso paistovuoka 7249)
  • Eskimo kartonkinen leikkuualusta (8kpl 9155, 20kpl 9156)

Klubiedut ovat voimassa 1.6.-31.7.2017 vain klubilaisillemme verkkokaupassamme. Kesän klubiedun saat verkkokaupastamme alekoodilla: KESÄKLUBITARJOUS


Klubiedut

Klubilaisena saat etuja ammattikokkien ja kotikulinaristien suosimista keittiön työvälineistä kuten Eskimo Tupliksista, Elmu®kelmusta ja Eskimo-leivontavälineistä. Ilmoitamme ajankohtaisista eduista ja sesongin klubituotteista sähköpostilla Eskimo-klubikirjeen tilaajille. Klubiedut ovat voimassa vain klubilaisillemme verkkokaupassamme eskimofinland.fi.
 

Liity Eskimo-klubiin tästä!

 

Klubitapahtumat

Lähetämme sinulle kutsuja Eskimon klubi-iltoihin ja tapahtumiin. Aiheemme vaihtuvat sesongeittain, joten kuulet tulevan vuoden aikana vinkkejä niin fantasiakakkujen koristelusta kuin riistalihan kypsentämisestä sous vide -vakumointimenetelmin. Tulevat tapahtumat ja niiden ajankohdat löydät alta. Päivitämme Eskimo-tapahtumien tietoja tällä sivulla ja ilmoitamme niistä Eskimo-klubikirjeessä ja sosiaalisessa mediassa. Eskimo-klubitapahtumat ovat maksuttomia Eskimo-klubilaisille.

Vuoden 2017 Eskimo-tapahtumat

Eskimo-klubitapahtuma: Talvipiknik 4.2.2017 - Retkieväitä Nuuksiossa

Opi valmistamaan ruokaa nuotiolla ja kuljettamaan retkieväät kätevästi ja turvallisesti. Retkeilemme yhdessä tunnetun vaeltajan Minna Jakosuon kanssa.


 

Eskimo-klubitapahtuma: Askartelutyöpaja 29.3.2017 - Valjastetaan parhaat työvälineet luovaan käsillä tekemiseen 

Askartelutyöpaja Eskimo-klubilaisille, jossa parhaat työvälineet saavat uuden elämän. Työpajassa tuunataan Eskimo-foliosta lahjarasioita, joihin paketoit vaikka pääsiäismakeisia. Käsillä tekeminen palauttaa erittäin tehokkaasti tietotyön rasituksista. Kun tehdään jotain ihan erilaista ja arjesta poikkeavaa, aivot tuulettuvat ja luovuus lähetee liikkeelle.


 

Eskimo-klubitapahtuma: Eskimo Grand Open 4.5.2017 - Lämminhenkinen kalastustapahtuma Kymijoen Siikakoskella 

Eskimo Open on vuosittain järjestettävä lämminhenkinen kalastustapahtuma, Kymijoen Siikakoskella. Kolmipäiväisen tapahtuman ensimmäisenä päivänä kalan tulo on usein päätä huimaavaa. Siikakoski on Eskimo Openin aikaan yksityiskäytössä, vain tapahtumassa mukana oleville kalastajille. Ennen tapahtumaa jokeen istutetaan runsaasti 1,5-3 kg kirjolohia. Eskimo-klubilaisilla on mahdollisuus voittaa paikka torstain avajaispäivään. 

"Päivä oli todella mukava ja loistavasti järjestetty, eipä hauskempaa olisi voinut olla. Loistavaa oli myös, että kalat sai fileoituna ja vakuumiin pakattuna mukaan, on sitten helppo kotona savustaa file kerrallaan", sanoi, Eskimo-klubin jäsen, Timo.


 

Eskimo-klubitapahtuma: Kakkukurssi 21.5.2017 - Valmistaudutaan kesän juhliin 

Kakun koristelukurssi Helsingissä. Kurssin järjestää Eskimo-kumppanimme Marjon HerkkuKakku ja Kakkuhelmi. Kurssi sopii aloittelijoille, kertaajille sekä kokeneimmille leipureille. 


 

Eskimo-klubitapahtuma: Weber Academy -grillikoulu 16.6.2017 - Grillauksen kuumimmat vinkit 

Weber Academy -grillikoulu ravintola Emon terassilla. Järjestämme grillikoulun yhteistyössä Weberin ja Atrian kanssa. Iltaa isännöi Aki Wahlman. Kurssi on täynnä.


 

 

Eskimo-klubitapahtuma: Riistaa ja retkeilyä 08/2017

Eskimo-klubitapahtuma: Syyskuun metsäretki 09/2017

Eskimo-klubitapahtuma: Joulun parhaat maut 12/2017

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

Klubikirje

Parhaiten pysyt mukana Eskimo-klubin tapahtumista liittymällä Eskimo-klubikirjeen tilaajaksi ja seuraamalla Eskimon Facebookia, Instagramia, Pinterestiä ja Twitteriä. Klubikirje lähetetään kaikille klubiin rekisteröityneille, joilla ei ole markkinointikieltoa. 

Liity Eskimo-klubiin, ja tilaa klubikirje!

Klubiporukat ja tuotetestaajat

Eskimo-testaaja

Meille on tärkeää kehittää tuotteitamme yhdessä asiakkaidemme kanssa. Kerro meille tuoteideasi oheisella lomakkeella: https://www.eskimofinland.fi/idea ja osallistu tuotekehitykseen.

Klubilaisena voit ilmoittautua myös tuotetestaajaksi. Ilmoitamme tuotetestaajahauista klubikirjeessämme. Etsimme tuotetestaajia ympäri vuoden ajankohtaisiin sesonkeihin liittyen. Tuotetestaajana saat käyttöösi ajankohtaisia Eskimo-tuotteita, joita pyydämme sinua arvioimaan lyhyesti. Arvomme ilmoittautuneiden joukosta 10 testaajaa jokaiselle sesongille. 

Eskimo-klubiporukat

Oletko mukana ruoanlaittoon tai leivontaan liittyvässä harrasteporukassa, 4h-yhdistyksessä tai vaikka Martta-kerhossa? Kokoonnutteko säännöllisesti leipomaan tai laittamaan ruokaa kavereiden kesken?

Ilmoita meille sosiaalisessa mediassa oma porukkasi tai harrasteryhmäsi ja voit voittaa käyttöönne Eskimo-työvälineitä tulevia ruoanlaittohetkiä varten. Haluamme varmistaa, että käytössänne on parhaimmat työvälineet! Yllätämme innokkaimpia porukoita tulevan vuoden aikana ja esittelemme innokkaimpia porukoita ja heidän taidonnäytteitä muille klubilaisille Eskimo-klubikirjeessä ja Eskimon somessa.

Esittele oma porukkasi ja kerro, miksi meidän pitäisi yllättää juuri teidän porukka runsaalla Eskimo-työvälinesetillä.

Mukana ovat jo tällaiset porukat:

Gastronomit kokeilee! Suomen Gastronomien Seura ry toimii Eskimon kummitestaajaporukkana. Esittelemme heidän vinkkejä tulevan vuoden aikana! http://www.gastronomit.fi/

Look Lovers! Pieni sometestaajaporukka kokeilee Look by Eskimo –paistopusseja eri käyttötarkoituksissa. Heidän kuulumisensa jaetaan Eskimon someen.

Tervetuloa mukaan Suomen herkullisimpaan klubiin! Taistellaan yhdessä parhailla työvälineillä, parhaiden makujen puolesta!