Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Eskimo-setti grillaajalle

Käyttökokemukset: Kirjoita ensimmäisenä käyttökokemuksesi tälle tuotteelle

Eskimo-setti grillaukseen sisältää laajan kokoelman kesän suosituimpia kotikulinaristin grillausvälineitä. Osta setti mökille tai kesäkeittiöön, saat kerralla kaikki välineet, joita tarvitset parhaiden makujen valmistamiseen grillissä. 


52,00 €

Tämä Eskimo-setti sisältää

  • Grillaus- ja savustusalusta 3pkt 
  • Vetsku-säilytyspussi 3l x 1pkt
  • Folio Pro-pakkaus 160m x 1pkt
  • Look BBQ-paistopussi x 1 pkt
  • Eskimo Kodin kuituliina x 1 pkt
  • Biohajoava Carita-kuituliina x 1 pkt

Yli 50 euron tilausten toimitukset veloituksetta

Yksityiskohdat

Eskimo-setit on koottu kotikulinaristien tarpeisiin. Saatavilla on aina Eskimo-settejä ruoan valmistamiseen, säilyttämiseen, kuljettamiseen ja keittiön puhdistamiseen. Lisäksi tarjolla on sesongeittain vaihtuvia Eskimo-settejä.

Tässä setistä löydät kesäkeittiön suosikit. Mukana on laaja kokoelma grillaukseen sopivia Eskimo-tuotteita. Grillaus- ja savustusalustojen käyttö tekee grillaamimesta entistä siistimpää ja turvallisempaa. Eskimo-folion ammattilaispakkaus on monen kotikulinaristin ja grillaajan suosiossa helppokäyttöisyytensä ja riittoisuutensa vuoksi. Folio on pakattu tukevaan ja roiskeita kestävään pakkaukseen, josta sitä on helppo annostella. Kolmen litran Eskimo Vetsku-pussi sopii mainiosta lihan marinoimiseen ja kuituliinoilla puhdistat ja kiilotat grillin tehokkaasti käytön jälkeen.

Kokeile lisäksi uutta Look BBQ-paistopussia, joka on suunniteltu grillaukseen. Reseptejä BBQ-paistopussin käyttöön löydät täältä

Lisätiedot

Tuotenumero 410009
  1. Kirjoita ensimmäisenä käyttökokemuksesi tälle tuotteelle

Kerro käyttökokemuksia tähän tuotteeseen liittyen

Kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus

Ei