Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Eskimo-setti joka kotiin

Käyttökokemukset: Kirjoita ensimmäisenä käyttökokemuksesi tälle tuotteelle

Tämä Eskimo-setti sisältää monipuolisen valikoiman joka kodin ja kulinaristin suosikkeja. Osta kerralla kaikki välineet, joita tarvitset parhaiden makujen valmistamiseen.

29,00 €

Tämä Eskimo-setti sisältää

  • Eskimo-folio 50m x 1 rll
  • Eskimo Elmukelmu 50m x 1 rll
  • Eskimo-leivinarkki 24 kpl x 1 pkt
  • Eskimo Tuplis-säilytyspussi 1l, 1 pkt
  • Eskimo Vetsku-säilytyspussi 1l, 1 pkt
  • Eskimo Carita Design -kuituliina 1 rll
  • Eskimo Bio -kuituliina 1 rll

Yli 50 euron tilausten toimitukset veloituksetta

Yksityiskohdat

Eskimo-setit on koottu kotikulinaristien tarpeisiin. Saatavilla on aina Eskimo-settejä ruoan valmistamiseen, säilyttämiseen, kuljettamiseen ja keittiön puhdistamiseen. Lisäksi tarjolla on sesongeittain vaihtuvia Eskimo-settejä.

Tässä setissä on perusvalikoima Eskimon-tuotteita joka keittiöön. Setti sisältää ruoan säilyttämiseen ja valmistamiseen sopivia klassikkotuotteita kuten Eskimo-Elmukelmua, Eskimo-folioa ja Eskimo-leivinpaperia. Klassikoiden lisäksi mukana on Tuplis- ja Vetsku-pusseja, joissa voi säilöä niin ruokaa kuin muitakin keittiön ja kodin tavaroita. Niiden avaulla kuljetat myös eväät työpaikalle, harrastuksiin ja retkelle.

Keittiön hygieniasta huolehtiminen on tärkeää, joten laitomme settiin mukaan vielä ammattilaisten arvostamaa Eskimo-kuituliinaa, joka on keittiössä ylivoimainen verrattuna perinteisiin sieniliinoihin. Kuituliina-arkkeja kuluu kotikeittiössä käytöstä riippuen yhdestä kahteen viikossa.

Eskimon kuituliina on huomattavasti hygieenisempi kuin perinteinen sienitiskirätti, joten parannat omaa ja perheesi ruokaturvallisuutta merkittävästi. Kuvioitua liinaamme lukuun ottamatta kaikki Eskimo-kuituliinat ovat saaneet arvostetun elintarvikekelpoinen-merkinnän, joten voit käyttää näitä vaikkapa pashan valmistamiseen tai salaatin kuivaamiseen. Katso myös, mitä olemme koonneet valmistamisen super-settiin!

Lisätiedot

Tuotenumero 420007
Tuoteryhmä Eskimo
Yksikkö 1 setti
  1. Kirjoita ensimmäisenä käyttökokemuksesi tälle tuotteelle

Kerro käyttökokemuksia tähän tuotteeseen liittyen

Kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus

Ei