Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Eskimo-setti puhdistamiseen

Käyttökokemukset: Kirjoita ensimmäisenä käyttökokemuksesi tälle tuotteelle

Tässä setissä kotikulinaristille on tarjolla Eskimon käsineitä ja mahtavia kuituliinoja keittiön ja miksei koko muun kodin puhdistamiseen. Kuituliina-arkkeja kuluu kotikeittiössä viikon aikana käytöstä riippuen yhdestä kahteen, joten tästä setistä riittää välineitä puhdistukseen usean kuukauden ajaksi. Kuvioimattomia Eskimo-kuituliinoja voi käyttää myös ruoanvalmistuksen apuna.

69,00 €

Tämä Eskimo-setti sisältää

  • Eskimo Kodin -kuituliina 20kpl x 2 pkt
  • Eskimo Design -kuituliina 15kpl x 2 pkt
  • Eskimo Carita Bio -kuituliina Pro-pakkaus 50kpl x 2 pkt
  • Carita Suojakäsineet M 100 kpl
  • Carita Suojakäsineet L 100 kpl

Yli 50 euron tilausten toimitukset veloituksetta

Yksityiskohdat

Eskimo-setit on koottu kotikulinaristien tarpeisiin. Saatavilla on aina Eskimo-settejä ruoan valmistamiseen, säilyttämiseen, kuljettamiseen ja keittiön puhdistamiseen. Lisäksi tarjolla on sesongeittain vaihtuvia Eskimo-settejä.

Tässä setissä on kotikulinaristille tarjolla Eskimon mahtavia kuituliinoja keititön ja miksei koko muun kodin puhdistamiseen. Kuituliina-arkkeja kuluu kotikeittiössä viikon aikana käytöstä riippuen yhdestä kahteen. Eskimon kuituliina on huomattavasti hygieenisempi kuin perinteinen sienitiskirätti, joten parannat omaa ja perheesi ruokaturvallisuutta merkittävästi. Suurin osa liinoistamme on myös saanut arvostetun elintarvikekelpoinen-merkinnän, joten voit käyttää näitä vaikkapa pashan valmistamiseen tai salaatin kuivaamiseen.

Eskimo Bio -kuituliina on täysin biohajoava kuituliina, Eskimo Design puolestaan kuvioitu kauniisti. Mukana setissä on myös Eskimo Kodin -liina vaikkapa kodin muiden tilojen siivoamiseen. Mukana setissä myös kätevät käsineet, jotka toimivat siivoamisen lisäksi hyvin myös ruoan valmistamisessa, esimerkiksi kalan käsittelyssä. Ruokaturvallisuus paranee, eikä käsiin jää kalasta epämiellyttävää tuoksua.

Lisätiedot

Tuotenumero 430000
  1. Kirjoita ensimmäisenä käyttökokemuksesi tälle tuotteelle

Kerro käyttökokemuksia tähän tuotteeseen liittyen

Kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus

Ei