Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

 

Rakkaudella luonnonmukaista – Helga tunnetaan raakakakuistaan

Maku, puhtaus, eettisyys ja terveellisyys. Nämä sanat toistuvat useaan otteeseen, kun ravintola Silvopleen kokki Helga Lind kertoo innoissaan tarinaansa. Hän on ollut mukana kasvisravintolan perustamisesta asti. Hän todella tietää, miten parhaan makuiset raakakakut syntyvät. Herkkuja ei kuumenneta yli 42 asteen, jotta arvokkaat ravintoaineet säilyvät. Keittiössä pääosassa Helgan ja muiden kokkien lisäksi ovat luonnonmukaiset ja ravintorikkaat raaka-aineet. Pöydät notkuvat kirjavista pavuista, siemenistä, sadon värikkäistä vihanneksista, hedelmistä ja kirkkaista kastikkeista, joista taidokkaiden kokkien käsissä syntyy maukkaita luomuaterioita.

On ilo katsoa, kuinka Silvopleelle räätälöidyt Eskimo Comple -lounasrasiat täyttyvät kerta toisensa jälkeen käsityönä valmistetuista lounasherkuista. Me Eskimolla uskomme, että parhaat raaka-aineet ja tekijät ansaitsevat rinnalleen laadukkaat materiaalit ja työvälineet. Tässä Helgan tarina, ole hyvä.