Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Säilöntäkilpailu
Kerro rakkain marjastusmuistosi ja voita Eskimo-työvälineitä kesän makujen säilömistä varten

Eskimon säilöntäkilpailu

Me Eskimolla taistelemme parhaiden makujen puolesta kehittämällä parhaita työvälineitä ruoan valmistamiseen, säilyttämiseen, kuljettamiseen ja keittiön puhdistamiseen. Parhaat raaka-aineet ansaitsevat rinnalleen parhaat työvälineet! 

Jaoitte meille viime vuonna niin valloittavia muistoja liittyen marjastamiseen, että haluamme kuulla niitä lisää! Kerro meille paras marjastamiseen tai vaikka sienestämiseen liittyvä muistosi. Kommentoimalla julkaisua olet mukana arvonnassa, jossa voit voittaa Eskimo-setin pakastamiseen!

Voit osallistua kilpailuun 28.8.2017 mennessä Eskimon Facebook-sivulla. Arvomme osallistuneiden kesken kattavan Eskimo-työvälinesetin.

Palkintopaketissa mukana pakastuspussien- ja rasioiden lisäksi myös erityisen kätevät Vetskut sekä Tuplikset: Erityisesti kovat marjat, kuten mustikat ja puolukat, sopivat mainiosti pakastettavaksi Vetskuihin. Vetskut avaat ja suljet kerta toisensa jälkeen, joten marjojen lisääminen esimerkiksi aamupuuron joukkoon käy helposti. Mukana myös Tuplikset, jotka nimensä mukaisesti ovat tuplasti tiiviimpiä tuplasaumauksensa ansiosta. Voit laittaa pussiin myös nestettä, säilöä siis vaikka marjat soseen muodossa!