Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

 

Monipuoliset villikasvit maistuvat huippuravintoloiden pääannoksissa ja perheiden koti-illallisilla - Sami Tallberg kannustaa tutustumaan lähiluonnon antimiin.

Sami Tallberg odottaa kevättä erityisen paljon. Kun lumet ovat sulaneet, maasta alkaa pilkottaa toinen toistaan vehreämpiä versoja. Nämä tuovat hymyn villiyrttilähettiläs Sami Tallbergin kasvoille, joka kertoo, että kevät ja alkukesä ovat villiyrttien keruun kannalta parasta aikaa. Eskimo Tuplis- ja Vetsku-pussit täyttyvät nopeasti Samin päästessä tutkimaan luontoa. Kantojen ja kuusien välistä löytyy ketunleipiä, metsäorvokkeja, litulaukkaa ja isomaksaruohoa. Osan keräämistään villiyrteistä Sami säilöö ja osa päätyy heti tulevan illallisen raaka-aineeksi. Sami on aina ollut erityisen intohimoinen raaka-aineiden laadun suhteen ja hän on työskennellyt monissa huippuravintoloissa. Inspiraatio villiyrtteihin syttyi hänen työskennellessään Lontoossa. Myöhemmin Tallberg on kirjoittanut keittokirjoja, jotka ovat täynnä herkullisia villiyrttirespetejä. Tässä Samin tarina, ole hyvä.