Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Tapahtumat & Vinkit
Tunnelmia Eskimo-klubin tapahtumista sekä vinkkejä tuotetestaajilta ja klubiporukoilta

Tunnelmia klubitapahtumista, vinkkejä ja inspiraatiota

Millä tavalla talvisesta eväsretkestä saa nautinnollisen, kuinka folion voi uusiokäyttää, miten kakun koristelu käy vaivatta, ja mitä lihaa grilliin kannattaa juuri nyt valita. Näistä ja monista muista vinkeistä voitte lukea täältä! Voitte napata talteen Eskimo-klubiporukoiden sekä tuotetestaajien parhaat vinkit Eskimo-työvälineiden monipuolisesta käytöstä, sekä ideoita niin arkeen, kuin juhlaan. 

Jakakaa omia tunnelmia yhteisiltä aterioilta, ruoanlaitosta, retkistä ja muista makumatkoista sosiaalisessa mediassa tunnuksilla @eskimofin ja #parhaatmaut. Yllätämme kuvia jakaneita Eskimo-työvälineillä!

Liity mukaan intohimoisten kotikulinaristien kohtaamispaikkaan, Eskimo-klubiin!


Tunnelmia Eskimo-klubin askartelutyöpajasta 

Kokoonnuimme maaliskuun lopussa Eskimo-keittiölle kädentaitojen äärelle. Järjestimme yhdessä Tuunaajamutsin kanssa tuunaustyöpajan Eskimo-klubilaisille, jossa askartelimme kierrätysfoliosta lahjarasioita. Tuunaajamutsi kertoi aluksi siitä, mitä hyötyjä käsillä tekemisestä on, ja kuinka tärkeää varsinkin tietotyöläiselle on päästää luovuus välillä valloilleen!

"Digitalisoituvassa maailmassa kaipaamme konkretiaa ja käsille muutakin tekemistä kuin näppäimistön naputtelua tai älylaitteen tökkimistä. 

Tuunaajamutsin työpajoissa tehdään uutta kierrätysmateriaalista ja päästetään luovuus lentoon. Kun työstettävä materiaali on kertaalleen käytettyä kierrätysmateriaalia, voi täysin ilman paineita kokeilla, mitä omin käsin syntyy. Tuunauspajat ruokkivat luovaa ongelmanratkaisukykyä, antavat onnistumisen tunteita, rentouttavat, avaavat uusia näkökulmia ja yhdessä tekeminen hitsaa tiimiä yhteen", Tuunaajamutsi kirjoittaa sivuillaan.

Lue Tuunaajamutsin blogista kuinka Eskimo-foliosta syntyi taitavissa käsissä konvehtirasioita!

 


 

Tunnelmia Eskimo-klubin talvipiknikiltä

Vietimme Eskimo-klubin ensimmäistä tapahtumaa, Eskimo Talvipiknikiä, luonnon päivänä 4.2. Kokoonnuimme tunnelmallisella Mäntykodalla, joka sijaitsee Maahisenkierroksen varrella Nuuksion kansallispuistossa. Kaksikymmentä retkiruoasta kiinnostunutta klubilaista oli saapunut kuuntelemaan Kuukausi yksin erämaassa -blogia kirjoittavan, intohimoisen retkeilijän ja vaeltajan, Minna Jakosuon, vinkkejä retkiruokailuun.

Aloitimme aamun nuotioleivillä, joiden päälle Minna oli valmistanut kuhamoussea. Moussen Minna oli valmistanut kotona, ja pakannut suoraan Eskimo pursotinpussiin. Pursotin pussista täytettä oli helppo pursotella isollekin joukolle suoraan nuotiolla paahdetuille leipäpaloille. 

Kuhamousseleipästen jälkeen saimme herkutella Suomi-piirailla, joiden suussa sulavaan taikinakuoreen oli leivottu ohraa, porkkanaa, sipulia ja nokkosta. Piiraset nautittiin käyttäen Eskimo suodatinpusseja grillitaskuina! Toimii muuten myös perinteisen makkaran kanssa, jota ainakin pienin retkeilijä jäi kaipaamaan!

Nuotiolla porisi pitkin päivää herkullinen pannukahvi ja Eskimo haudutuspusseihin pakattu irtotee hautui valurautapannussa. Kahvin kylkeen Minna oli valmistanut puhtikaurapalloja, joita dippailimme sulatettuun suklaaseen. Rouhi suklaa valmiiksi Eskimo Tuplispussiin kotona, niin sulattaminen käy nopeasti nuotiopannussa! Eskimo Tuplis- ja Vetskupussit ovat muutenkin mainiot retkeilijän apurit. Kuljetat niissä niin kahvit, suklaat, talouspaperit, tulitikut, vaihtosukat, kartat kuin eläinkaverin eväät retkelle mukaan, ja tavarasi säilyvät kosteudelta turvassa.

Kiitos Minnalle hauskoista tarinoista ja hyvistä vinkeistä, ja kiitos kaikille osanottajille! Uskomme, että retkeilykärpänen puraisi monta tilaisuuteen osallistunutta. Haluaisimme mielellämme kuulla teidän kokemuksia retkeilystä ja ulkona valmistetuista aterioista. Jaa omat kokemuksesi Eskimon sosiaalisen median kanavissa tägillä #retkieväät ja voit voittaa Eskimo työvälineitä!