Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

 

Eskimo on hävikinvähentäjä

ESKIMO-tuotteilla sinun on helppo valmistaa hyvää ruokaa, säilyttää jämät ja tehdä niistä uusia aterioita. Täydellisessä keittiössä ei tuhlailla!

Suomalaisissa kotikeittiöissä kaikki herkut hyödynnetään, säilötään ja kierrätetään. ESKIMO-tuotteiden avulla pystyt säätelemään kulutusta ja vähentämään hävikkiä vastuullisesti. Kestävä kehitys rakentuu pienistä teoista. Ole sinäkin hävikinvähentäjä!

ESKIMO-tuotteissa käytetään mahdollisimman ekologisia materiaaleja. Ne valmistetaan Suomessa, tehtaallamme Raumalla. Vastuullinen kuluttaminen on perheyrityksellemme ykkösasia. Siksi autamme sinua valitsemaan oikein.

Vähemmän hukkaa ja hävikkiä = Enemmän aterioita

ESKIMO on vuonna 1963 rekisteröity tavaramerkki. Se on alusta alkaen tunnettu paperi-, pahvi-, kartonkitavaroistaan. Lähes jokaisessa kodissa tunnetaan ainakin Elmu®kelmu ja Carita-kuituliinat.

Lue lisää yrityksestä täältä.

Osallistu ESKIMO:n hävikkikilpailuun!

Kotitalouksien ruokahävikki on yksi suurista kestävän kehityksen haasteista. Siksi yli 50 vuotta vanhan ESKIMO-brändin uusi slogan on ”Vähemmän hukkaa ja hävikkiä = Enemmän aterioita”. ESKIMO ottaa vahvan kannan ruokahävikin vähentämisen puolesta kaikissa kotikeittiöissä. Kerro meille paras vinkkisi ruokahävikin vähentämiseksi ja voita Tunturi-sähköpyörä. Kilpailun säännöt: Järjestäjä: Fredman Operations Oy Kampanja-aika: 16.7-15.11.2018 Palkinto: Tunturi-sähköpyörä, arvo 1600€.

ESKIMO on hävikinvähentäjä – ole sinäkin!

* Vaaditut tiedot